etiketten machines met lijm

Machines die met lijm etiketten aanbrengen of flessen, potten, blikken en dozen

De serie natte lijm inline en roterende autmoatische etiketteerders omvat een breed scala aan koudelijm etiketontwerpen die profiteren van meer dan 80 jaar industriĆ«le knowhow. Van vingergrootte buizen, reageerbuizen bv,  tot 25 liter bulk verpakkingen, zoals jerrycans, zijn er etiketteermachines en automatische labelers ontwikkeld die gerenommeerde betrouwbaarheid leveren.

De reeks natte lijm Inline en roterende etiketten machine ontwerpen die geschikt zijn voor enkelvoudige labels, multi-etiketten en combinaties van labels/etiketten zijn verkrijgbaar in roterende en inline-bases. Machines op de basis van inline koudlijmetiketten leveren de laagste eigendomskosten voor cilindrische containers zoals flessen bij snelheden tot 400 stuks per minuut.

Roterende basissen kunnen worden gebruikt voor de voor-, achter- en nek etiketteren (labels) vereisten voor sterk uiteenlopende container- en verpakkingsvormen. Bewezen directe overdracht van etiketten waarbij lijmpallets (bij Roterende machines) worden geĆ«limineerd, wordt waar mogelijk gebruikt. Directe labeloverdracht bespaart investering in onderdelen en levert meer uptime voor de machine. De kunst van het koudlijm etiketteren hebben wij langer in de vingers dan wie ook in de branche. Wij hebben waarschijnlijk de beste  oplossing voor u.

De voordelen van  Nat lijm etiketteren

    Directe etikettenoverdracht elimineert lijmpallets op veel ontwerpen
    Inline-modellen bieden de laagste eigendomskosten
    Roterende carousel modellen bieden plaats aan extra stations en combinatielabels

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nieuwe Etiketteermachines